Site logo

Zorg Vilvoorde – kinderdagverblijf KaDeeke

Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Bij Zorg Vilvoorde is iedereen welkom. We zetten ons elke dag in voor jong en oud, voor elkaar, voor de Vilvoordenaar. We werken lokaal, maar onze zorg staat open voor iedereen en gebeurt recht vanuit het hart. Zowel in ons woonzorgcentrum, thuiszorg als kinderopvang staan de deuren naar elkaar altijd open.

  Naast die bereikbaarheid en verbondenheid naar zowel onze klanten als onze medewerkers toe, besteden we minstens evenveel aandacht aan ieders persoonlijkheid: er is ruimte voor diversiteit en aandacht voor het individu. Iedereen is immers uniek. Maar de zorg is wat ons bindt, een gedeelde roeping. Ook die van jou?

  Kinderdagverblijf KaDeeke
  KaDeeke is een warme thuis waar kinderen ZICHZELF MOGEN ZIJN en worden.

  KaDeeke is een plek waar ouders, kinderen en medewerkers SAMEN en IN DIALOOG met elkaar op ontdekkingsreis gaan.

  KaDeeke is een veilige, geborgen plek waar we met een OPEN HOUDING naar de KRACHT van élk kind, élke ouder en élke medewerker kijken.

  In het kinderdagverblijf verwelkomen we dagelijks 123 kindjes, verspreid over 10 huisjes. We kiezen bewust voor een verticale werking, om zo veel als mogelijk een huiselijke en familiale sfeer te creëren. We gaan uit van het krachtige kind dat op ontdekking gaat, het is onze overtuiging dat groot en klein door met elkaar samen te leven veel van elkaar leren.

  KaDeeke bevindt zich in het superdiverse Vilvoorde, dit komt ook tot uiting in onze werking en zorgt voor een verrijkende diversiteit in leeftijden, identiteiten, vaardigheden, …

  In het kinderdagverblijf dragen we het welbevinden van de kinderen, gezinnen en medewerkers hoog in het vaandel. Iedereen telt mee. We hechten belang aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van iedereen binnen het kinderdagverblijf.

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share