Site logo
About the Company

Excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken: dat is waar wij voor staan. Onze advocaten staan ondernemingen en organisaties bij op cruciale momenten in hun bestaan. Wij zijn er voor u als het erom spant en er meer nodig is dan een standaard advies. We maken het verschil door onze strategische aanpak, onze brede juridische expertise en onze oprechte persoonlijke betrokkenheid.

Authentiek en vooruitstrevend
Vraag je onze advocaten naar wat hen drijft, dan is dat de passie voor hun vak en de wens om topkwaliteit te leveren. Dat doen ze op authentieke wijze, zelfstandig of in kleine teams. We streven niet naar winstmaximalisatie, maar stellen de belangen van de cliënt voorop. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en betrekken we direct in onze advisering.

Strategisch en creatief in complexe zaken
Onze advocaten blinken uit in complexe zaken die over de grenzen van een rechtsgebied heen gaan. Samen met u bepalen zij daarvoor de juiste strategie. Daarbij gebruiken ze hun juridische kennis, maar ook hun analytisch vermogen en creativiteit. Zo nodig bedenken ze onconventionele oplossingen, waarmee u effectief uw doel bereikt.

Persoonlijk verbonden met cliënt en maatschappij
Cliënten waarderen de advocaten van Wijn & Stael vanwege hun oprechte persoonlijke betrokkenheid. Zij weten wat er in uw organisatie speelt en kunnen daardoor snel handelen. Daarnaast zetten ze zich graag in voor maatschappelijke doelen en voor de ontwikkeling van de rechtspraak en de wetenschap.

Slagvaardig en flexibel
Als er veel op het spel staat, is het uiterst belangrijk om op de juiste tijd de juiste stap te zetten. Onze advocaten verliezen uw zaak daarom geen moment uit het oog. Ze zijn specialisten, maar ook breed georiënteerd, zodat ze u op elk vlak kunnen bijstaan. Daarbij opereren ze flexibel, daadkrachtig en met lef.

Brede expertise
We richten ons op de kernexpertises die voor ondernemingen van belang zijn. Ook beschikken we – als een van de weinige kantoren in Midden-Nederland – over een bloeiende cassatiepraktijk. Daarnaast kunt u gebruikmaken van ons netwerk van notarissen, accountants, organisatieadviseurs, fiscalisten en buitenlandse contacten. Zo wordt u op elk gebied ontzorgd.

Rijke ervaring
Onze wortels reiken tot 1948, toen mr. Wijn de basis legde voor ons kantoor. Acht jaar later voegde mr. Stael zich bij hem. In 1970 vestigden we ons aan de Maliesingel in Utrecht. Sindsdien zijn we gegroeid van een regionale speler tot een gespecialiseerd kantoor met cliënten in heel Nederland én daarbuiten.

Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share