Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Wereldmediahuis vzw is de uitgever van MO*. MO* is een uniek journalistiek non-profitmediaproject dat moedige, menselijke en mondiale verhalen brengt, die helpen om de wereld rondom ons te begrijpen. MO* bereikt een divers en nieuwsgierig publiek, en heeft aandacht voor verschillende communicatiekanalen en hun eigenheid. MO* maakt de veranderende wereld begrijpbaar, ervaarbaar en hanteerbaar.

  MO* heeft een vaste journalistieke kern van hoofdredactie, schrijvende journalisten en medewerkers die planning, eindredactie, webredactie, communicatie en zakelijk beheer op zich nemen.

  Onze waarden: MO* draagt met zijn onafhankelijke, waardegedreven en transparante journalistiek bij tot een wereld waarin menselijke waardigheid en rechtvaardigheid voor iedereen, solidariteit met kwetsbaren en verdrukten, en een duurzame omgang met de planeet gerealiseerd worden.

  Positionering in het medialandschap: MO* is op alle kanalen een magazine. De ambitie is niet om aan verslaggeving te doen of de tsunami aan gedevalueerd “nieuws” in de enge zin van het woord te versterken. MO* stapt niet mee in een nooit eindigende stroom berichten, opinies, feiten en gebeurtenissen met korte levensduur. De mainstreammedia zijn geen concurrentie. MO* zorgt voor toegankelijke en accurate duiding bij bepalende trends of vergeten realiteiten, met uitdrukkelijke aandacht voor de samenhang tussen ontwikkelingen en realiteiten veraf en dichtbij. MO* profileert zich met journalistiek die beantwoordt aan de behoefte aan kritische bevraging en inzicht. MO* voegt noodzakelijke en ontbrekende inzichten, perspectieven en analyses toe.

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share