Site logo
About the Company

Vinçotte

Onze 2.000 medewerkers wijzen particulieren, zelfstandigen, kmo’s en multinationals dagelijks de weg naar topprestaties. Jaarlijks komt dat neer op de ondersteuning van ruim 60.000 klanten met inspecties, certificaten, conformiteitsevaluaties en opleidingen.

Vinçotte is een organisatie die constant innoveert. Wij spelen in op de noden van de klant en gaan voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën om onze inspecties zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een inspectie op een moeilijk te bereiken plaats? Dan zetten wij simpelweg onze drones in! Digitalisatie en innovatie vormen samen dan ook een constante in onze werking. Voeg daar nog een vleugje samenwerking, groeimogelijkheden en ruimte voor initiatief aan toe, en je krijgt het recept voor onze succesvolle “blauwe” Vinçotte cultuur waar we zo trots op zijn!

 

Innovatie

Bij Vinçotte denken we voortdurend na over innovaties en innovatie doen we vaak in co-creatie met onze klanten. Hoe kunnen we technologie inzetten om de beleving van de klant te verbeteren en ons eigen werk éénvoudiger maken. Wat kan beter, veiliger, efficiënter?

Zo zijn inspecties met drones al helemaal ingeburgerd en zetten we robots in op moeilijk bereikbare of gevaarlijke plaatsen. We helpen klanten met digitale traceerbaarheid en lanceerden met de Digi- Tags een systeem waarbij elk asset terplekke identificeerbaar is en elke keuringsverslag onmiddellijk consulteerbaar is. Ook bij testen en controle komt technologie naar boven via digitale radiografie en laserscanning die het process efficiënter en veiliger maken.

 

Duurzaamheid

De toekomst is groen. Bouw mee aan een nieuwe manier van leven zonder fossiele brandstoffen.

We zetten onze expertise in voor veiligheid van Batterijen, Laadpalen, Waterstof, Windturbines, Zonnepanelen/PV installaties, … We spelen in op de actualiteit en werken nieuwe producten en diensten uit die helpen aan een betere wereld: CO2 Neutral validatie, BIMproof certificatie, Indoor luchtkwaliteit SafeZone label,..

 

Inclusiviteit

Wij bij Vinçotte geloven in een inclusieve werkomgeving waar diversiteit wordt omarmd en gewaardeerd. We streven ernaar om talenten van alle achtergronden aan te trekken en aan te moedigen om zich bij ons aan te sluiten. Ongeacht je geslacht, afkomst, leeftijd, geloof, seksuele oriëntatie of eventuele handicap, we moedigen iedereen aan om te solliciteren en deel uit te maken van ons team. Jouw unieke perspectief en ervaring zijn van onschatbare waarde voor ons succes. Sluit je aan bij ons in onze missie om een inclusieve en diverse werkplek te creëren!

Company Video
Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share