Site logo
About the Company

UW RECHTERHAND

Van Havermaet wil voor u, de ondernemer, vrije beroeper en vermogende particulier die op zoek is naar financieel, juridisch, fiscaal of HR-advies, een evidente keuze zijn. Met actuele vakkennis en resultaatgerichte efficiëntie streven onze professionals nationaal en internationaal naar hoogkwalitatief maatwerk binnen persoonlijke vertrouwensrelaties.

OP UW MAAT

Bedrijfsvoering en markten worden steeds complexer. Onze experts scheppen voor u graag eenvoud en duidelijkheid. Vanuit een multidisciplinaire aanpak streven we naar optimale resultaten binnen een duurzame relatie. Bovendien beschikken we over een internationaal netwerk van kennis en contacten waardoor we u ook over buitenlandse zaken professioneel advies kunnen geven. Grensoverschrijdende activiteiten vragen immers om internationale expertise.

KWALITATIEF ADVIES

Kwaliteit met een persoonlijke toets, dat is de rode draad doorheen de geschiedenis van Van Havermaet. Een kwaliteit die zich kenmerkt door meer dan 54 jaar ervaring in de sector en gericht advies van meer dan 170 gedreven en ervaren medewerkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Zo kan u er op vertrouwen dat we de geschikte partner zijn voor iedere onderneming of particulier, op zoek naar betrouwbaar advies!

PERSOONLIJK ADVIES

Kwalitatief advies met een persoonlijke aanpak, dat is waar het bij ons allemaal om draait. Wij zijn graag uw vertrouwenspersoon waarbij u steeds terecht kan met al uw vragen.

OPVOLGING VAN A-Z

Met onze multidisciplinaire aanpak en vakkundig team hebben we alle kennis in huis om u zowel op fiscaal, financieel, sociaal als juridisch vlak professioneel te adviseren.

TOEKOMST VOORSPELLEN

Wij richten onze blik graag op de toekomst van uw onderneming. Daarom doen we er alles aan om uw toekomst perfect in kaart te brengen aan de hand van uw cijfers uit het verleden.

Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share