Site logo
About the Company

What’s next? Tailormade Logistics, TML, not just a transport and logistics company.

Als snelst groeiende dienstverlener binnen de Belgische logistieke sector creëren we dagelijks een gepersonaliseerde en innovatieve dienstverlening voor onze klanten.

Wat maakt TML uniek?
Ons succes schuilt in onze gemotiveerde en professionele teams, die uitdagingen vanuit een frisse invalshoek benaderen.

Waarom kiezen voor TML?
Bij ons geniet je van een vlakke structuur, directe communicatie en een familiale sfeer. Dit zorgt ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om naar je te luisteren.

Duurzaamheid staat centraal bij TML.
We persen overgebleven karton zodat het hergebruikt kan worden, verminderen onze CO2-uitstoot door een deel van onze transporten op milieuvriendelijke brandstof (HVO – Hydrotreated Vegetable Oil) te laten rijden.

Met trots dragen wij de titel Baanbrekende werkgever van 2024! Een erkenning voor een personeelsbeleid dat zich engageert voor het bouwen van een organisatie waarbij de medewerker centraal staat. We zetten in op de sterktes van onze mensen en zorgen ervoor dat iedereen zich goed voelt.

Bij TML is de toekomst een kans om samen te groeien en de logistieke sector te veranderen. Doe mee en ontdek wat de volgende stap voor jou kan betekenen. What’s next? Join TML and shape the future of logistics with us!

Company Video
Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share