Site logo
About the Company

publiq is de organisatie achter UiTdatabank, UiTinVlaanderen, Vlieg, UiTPAS, museumpas, UiTX, CultuurKuur … Via digitale producten, sterke merken en een uitgebreid netwerk van partners zorgen wij elke dag voor “meer mensen, meer goesting in meer vrije tijd”. Omdat publiq een samenleving ziet waar vrije tijd leidt tot ontmoeting, initiatief en gedeelde beleving. Waarin elk individu kan en wil deel uitmaken van een publiek. Lees meer over onze missie en wat we doen op onze website.

publiq is specialist in communicatie van het gevarieerde, publieke vrijetijdsaanbod. Mensen en activiteiten elkaar doen vinden en verbinden, met stapstenen waar nodig – dat is onze missie. Hoe? We faciliteren partners. Opdat ze mee maken, opdat iedereen publieke vrije tijd mee kan maken.

We zijn een vzw van een 80-tal medewerkers, die meer dan 20 jaar bestaat en gevestigd is in hartje Brussel. Ons doelpubliek omvat alle Nederlandstalige inwoners van Vlaanderen en Brussel die we verbinden met alle vrijetijdsaanbieders in die regio’s. Onze financiering bestaat uit een gezonde mix van middelen van de Vlaamse Overheid (geregeld via meerjarige beheersovereenkomsten) en eigen opbrengsten.

Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share