Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Oorkaan is al twintig jaar gespecialiseerd in het maken en spelen van theatrale concerten door professionele musici in binnen- en buitenland om zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek te laten ontdekken. We hebben een eigen ensemble van vier getalenteerde jonge musici en werken daarnaast met gastensembles en orkesten als Slagwerk Den Haag, het Amsterdams Andalusisch Orkest en het Concertgebouworkest. Oorkaan maakt daarnaast ook producties in het buitenland met internationale partners.

  We treden op voor families en schoolklassen in concertzalen, theaters, buitenpodia, gymzalen en asielzoekerscentra en investeren in de opbouw van nieuw publiek en talentontwikkeling van makers en jonge talentvolle musici. Dit doen we door middel van masterclasses, in onze academie in Wenen, onze eigen Kinderraad en het project de Keten.

  Om de naamsbekendheid van Oorkaan bij stakeholders en (potentieel) publiek te vergroten en te verstevigen zijn we op zoek naar een strategische Marketing- en Communicatiemanager.

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share