Site logo
About the Company

One16, een lid van de Anchored familie, bezit een unieke bedrijfscultuur en bestaat uit een team van professionals die elk hun passie en kennis voor maatsoftware technologieën delen. Met een gezonde mix van interne en externe consultants, elk met hun eigen specialisatie in het java-ecosysteem, maakt dat One16 voor elk project de geschikte oplossing kan uitwerken.

Wij zweren bij volgende principes:

• Binnen One16 staat ieders talent en kennis centraal en wordt deze ten volle benut en continu bijgeschaafd door certificatie en training, zowel intern als extern. Mensen staan centraal en worden goed omringd.

• Onze favoriete projecten zijn projecten met impact en ontzorgen de klant.

• Wij wensen meer te zijn dan leveranciers, we willen een partnership aan gaan, tussen One16, de klant en onze mensen.

Innovatie, we maken we gebruik van de nieuwste technieken en innoveren waar en wanneer nodig.

• Wij brengen expertise aan de tafel.

Door onafhankelijk en organisch te groeien, mikken we met One16 om uit te groeien tot dé referentie in maatsoftware, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Wij leveren software die kwalitatief is, met de technieken die nodig zijn zodat u ten volle te vruchten er van kan plukken. Bovendien kan deze software mee-evolueren met u als bedrijf, wij omarmen evolutie en innovatie, in technologieën, technieken en architecturen.

Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share