Site logo
About the Company

We zijn een Microsoft Partner die diepgaand gespecialiseerd is in CRM-toepassingen met Microsoft Dynamics 365 en intelligente bedrijfstoepassingen op het Microsoft Power Platform. We zorgen ervoor dat uw bedrijf efficiënter kan werken, sterkere klantrelaties kan opbouwen en belangrijke inzichten uit data te halen.

 

We beschikken over een eigen Service Desk Support en hebben ook een Advanced Support Contract met Microsoft. Dit wil zeggen dat we meteen serviceaanvragen kunnen loggen bij Microsoft en u dus de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

 

Ons team van meer dan 60 medewerkers staat bekend voor haar technische expertise, kwaliteit, jarenlange ervaring, maar vooral voor haar business expertise. Uw project wordt altijd met de hoogste zorg behandeld door elk Microsoft Certified consultant bij Net IT. Wij zijn in staat de uitdagingen in uw organisatie te begrijpen en mee na te denken over een nieuwe manier van werken die de nodige ondersteuning biedt om bedrijfsdoelstellingen te behalen.

 

Sinds december 2022 werd Net IT overgenomen door ESC Holding. Net IT blijft in eerste instantie autonoom opereren en kan nu ook gebruik maken van de centrale diensten van ESC. Zo kunnen de klanten genieten van een breder dienstenportfolio en alles wat nodig is voor moderne werkplekken gaande van Microsoft 365 en cloud over cybersecurity tot IT-beheer.

Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share