Site logo

Maas Theater en Dans

Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Maas is het grootste theater- en dansgezelschap voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in Nederland, en beschikt over een eigen podium in Rotterdam. Als onderdeel van de landelijke BIS en het Rotterdamse Cultuurplan, biedt Maas een unieke plek waar jong en oud met een autonome en nieuwsgierige blik naar de wereld kunnen kijken. Ons theater is een plek van zelfontdekking en -expressie, waar gemeenschappen samenkomen en disciplines vermengen. We zijn toegewijd aan het creëren van een rechtvaardige wereld vol spel, fantasie en creatieve expressie.

  Vanuit Rotterdam maken we vernieuwend jeugdtheater dat nationaal en internationaal wordt verspreid. Onze producties, rijk aan educatieve elementen, stimuleren interactie en persoonlijke groei. Bij Maas streven we naar diversiteit in zowel ons gezelschap als op ons podium, en dagen we conventionele denkwijzen uit. Onze organisatie is een symbiose van gezelschap, podium en educatie, waarbij de krachtige dynamiek tussen deze drie componenten Maas uniek maakt.

  De stad Rotterdam is een belangrijke inspiratiebron, waar je ervaart hoe de verschillen tussen mensen en perspectieven een kracht zijn. Het podium kan direct reageren op de actualiteit – zonder omwegen -, terwijl het gezelschap zorgt voor vertraging, (zelf)reflectie en vertaling. Zo worden diverse verhalen toegankelijk voor een breed publiek in Rotterdam, Nederland, en zelfs daarbuiten.

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share