Site logo
About the Company

Literatuur Vlaanderen investeert in de letterensector, van auteur tot lezer, en creëert zo de ruimte voor alle spelers om professioneel te werken. Door die spelers ook met elkaar te verbinden, laat onze organisatie een efficiënt, divers en dynamisch letterenveld tot bloei komen, waar elk verhaal telt.

Met een team van een dertigtal collega’s tekenen we enthousiast het beleid voor literatuur in Vlaanderen uit, volgen we subsidieaanvragen op van auteurs, vertalers, uitgevers en organisaties, ondersteunen we auteurslezingen in heel Vlaanderen en organiseren we projecten in binnen- en buitenland. We voeren ook een ambitieus internationaal beleid onder het merk Flanders Literature.

Een nieuwe collega die bijdraagt aan de diversiteit van het team zien we als een inhoudelijke aanwinst en een kans om onze blik te verruimen.

Literatuur Vlaanderen gaat voluit voor gelijke kansen en inclusie. We verwelkomen graag nieuwe collega’s op basis van talenten, competenties en motivatie. Leergierigheid en een interesse in persoonlijke en professionele groei vinden wij erg fijn. We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit.

Company Video
Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share