Site logo
About the Company

LeaseLine Benelux is leasemakelaar en operationele leasingmaatschappij met meer dan 35 jaar expertise.

Ons team is specialist in financiële lease, financiële renting, operationele lease en andere financieringsoplossingen voor de medische, agrarische, automotive, industriële en equipment sector. Alles wat wij realiseren, komt door mensen die het beste van zichzelf geven. Dankzij onze gezamenlijke gedrevenheid, high-end service attitude en continue investering in kennis, digitalisering, netwerk en persoonlijke ontwikkeling, zijn we uitgegroeid tot discreet expert in de Benelux leasewereld. Wij zoeken samen met de klant naar de beste financiële en fiscale oplossing voor diens project op basis van de financiële, boekhoudkundige en fiscale situatie.

Onze reputatie van ultra high-end dienstverlener valt samen met onze toewijding aan de LeaseLine waarden, samengevat als H.E.A.R.T. – Honest, Ethical, Authentic, Responsible, Transparant. Op basis van deze waarden streven we ernaar om bij te dragen aan een duurzamere, klimaatvriendelijke, gezondere en inclusieve wereld. Samen delen we dezelfde missie:

Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot werkgeluk, zelfverwezenlijking en financiële mogelijkheden, op een manier die de planeet en alle mensen die erop leven respecteert. Daarom helpen we ondernemers met financiële investeringsoplossingen, advies, netwerk, ontzorging en kennis. Onze aanpak is gebaseerd op lange termijn h.e.a.r.t. selling in plaats van hard selling. Hierin willen we de beste zijn binnen de Benelux.

Alle LeaseLiners blinken uit in hun wil om te helpen. Dankzij ons team spaart de klant tijd, administratie, zorgen en geld uit. We willen ondernemers empoweren, zeker zij die frontrunners zijn richting positieve veranderingen en zij die moeilijker toegang hebben tot middelen of financiële kennis. Middels ontzorging, leasingoplossingen op maat en het delen van kennis en netwerk, willen we het werk-en ondernemersleven voor iedereen toegankelijker, inclusiever en plezieriger maken.

Ons team is op alle vlakken een rijke, diverse groep. Gemene deler van onze LeaseLiners: dat ze intelligente, flexibele, open-minded denkers én tegelijk proactieve, dynamische doeners zijn. We zijn bijzonder trots op onze mensen. Zij zijn de pijlers van LeaseLine. Werken bij LeaseLine is kiezen voor een warme teamcultuur, korte communicatielijnen, flexibiliteit, vrijheid, ontwikkeling, humor en betrokkenheid. Bij ons vind je geen dure titels, geen hiërarchische structuren, geen nummers, maar échte mensen… Successen vieren doen we samen; met een etentje, teamuitstap, feest, reis, … Via onze besloten Whatsapp groep delen we belangrijke gebeurtenissen met elkaar. Verbinding, dat zit in de kleine dingen en onze kantoorhond Flo helpt hier graag aan mee.

Je bent van harte welkom in het gezellige, moderne kantoor van LeaseLine, gelegen in 2018 Antwerpen.
Wil jij ook deel uitmaken van dit fantastische team? Stuur dan zeker vrijblijvend je kandidatuur!

Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share