Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland (HZW) vertegenwoordigt de huisartsen uit Zaanstreek en Waterland.

  Ons aandachtsgebied telt ongeveer 330.000 inwoners in de regio, 2 huisartsenposten, 134 praktijk houdende huisartsen en 95 huisartsenpraktijken. We werken nauw samen met aangesloten huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisatie, gemeentes en anderen.

  Huisartsenposten Zaanstreek Waterland

  Onze eerstelijnszorg-organisatie organiseert en faciliteert de Huisartsenposten in Zaandam en Purmerend. De Huisartsenposten zijn geopend in de nacht-, avond- en weekenduren voor dringende klachten die niet kunnen wachten totdat de eigen huisarts weer aanwezig is. De Huisartsenpost is er alleen voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot je naar je eigen huisarts of zijn vervanger kunt gaan. Er is een huisartsenpost in het Dijklander Ziekenhuis (Purmerend) en een in het Zaans Medisch Centrum (Zaandam). Er is een aparte website voor patiënten over de Huisartsenposten Zaanstreek Waterland: www.huisartsenposten.nl.

  Ondersteuning huisartsenpraktijken

  Daarnaast werken wij voor huisartsenpraktijken in de regio Zaanstreek en Waterland, middels het verzorgen van (na)scholing en bijeenkomsten, projecten en zorginnovaties  voor huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners en het verlenen en organiseren van ketenzorg voor chronische aandoeningen. Wij ondersteunen samenwerkingen met huisartsen/huisartsenpraktijken en overige eerste- en tweedelijnszorg organisaties en de verschillende domeinen (sociaal domein en gemeente).

  Onze kernwaarden zijn: samenwerken, ontwikkeling en optimisme.

  Lees ook de verhalen van een aantal collega’s over hun werk én waarom werken in de zorg bij HZW zo leuk is.

   

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share