Site logo

Hogeschool West-Vlaanderen

Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Wil jij deel uitmaken van een organisatie die flexibel, daadkrachtig en adequaat inspeelt op veranderende maatschappelijke contexten? Bij Howest ben je aan het juiste adres.

  Wij zijn een innovatieve en wendbare hoger onderwijsinstelling die zich snel aanpast aan nieuwe ontwikkelingen. Als lid van ons team krijg je de kans om een verschil te maken in de samenleving door baanbrekend onderwijs te bieden, relevant onderzoek uit te voeren en praktische oplossingen te vinden voor actuele uitdagingen.

  Bij Howest draait alles om onze mensen. We geloven in de kracht van ons personeel en zien hen als de sleutel tot ons succes. Als medewerker bij Howest krijg je de ruimte om je professioneel te ontplooien in een ondernemende werkomgeving. We zijn een hechte gemeenschap waarin we elkaar inspireren en ondersteunen, en waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd.

  Als jij een passie hebt voor vernieuwing, out-of-the-box denken en het aangaan van uitdagingen, dan zijn wij op zoek naar jou. Sluit je aan bij onze Howest-community en maak deel uit van een team dat de toekomst vooruit denkt en vorm geeft.

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share