Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Uitblinken in ontzorgen…

  … Het is al meer dan tien jaar onze drijfveer. Van woning over werkvloer tot onze kantoren. Het verschil? Dat maken we met onze medewerkers. Zij zijn zoveel meer dan poetshulpen, uitzendkrachten, consulenten of bedienden. Ze zijn onze ‘Sterren’. We waarderen hen. Respecteren hen. Een verbondenheid die motiveert en engageert. Dat voel je! Onze Sterren stralen van binnenuit. Ze hebben liefde voor het vak. Ze werken met zorg om jou te ontzorgen. Ze blinken uit. In hun werk én hun houding. Zodat jij hen met de glimlach bezig ziet.

  Anders en beter
  We kijken verder dan de grenzen van de eigen organisatie. We poetsen het imago van de sector op. Centraal daarin? Onze Sterren. We ondersteunen hen. Met een loonpakket dat uitblinkt in de sector. Met een warme omgeving en een professioneel menselijke begeleiding. Met de kans om hun ideale werk-leefbalans samen te stellen. Om jobs te combineren. Om hun sterktes uit te spelen – in een huiselijke én/of zakelijke omgeving. Bij gezinnen, bedrijven, in onze kantoren én ons hoofdkantoor.

  We willen …
  • … onze Sterren ook intern laten stralen. Dankzij een warme werkplaats waar ze zich goed voelen. Gerespecteerd. Gewaardeerd. Verbonden.

  • … de jobs van huishoudhulp, van professionele schoonmaker en van uitzendkracht opwaarderen. En zo het imago van onze sectoren oppoetsen. Zodat onze Sterren én klanten er beter van worden.

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share