Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Glowi laat jouw wereld stralen

  Dat is onze missie, en voor minder gaan we niet. Wij ontzorgen je bij je thuis, in je bedrijf en in je job. Onze huishoudhulpen, schoonmakers, glazenwassers en uitzendkrachten laten jouw thuis en jouw bedrijf schitteren. Van a tot z, en met een heldere filosofie: geluk werkt aanstekelijk.

  Al meer dan tien jaar blinken we uit in ontzorgen. Van woning over werkvloer tot onze kantoren. Dat hebben we allemaal te danken aan onze medewerkers. Zij zijn zoveel méér dan poetshulpen, schoonmakers, glazenwassers, uitzendkrachten, consulenten of bedienden.

  Ze zijn onze Sterren.

  We hebben dan ook het grootste respect voor hen. Een verbondenheid die motiveert en engageert. Onze Sterren stralen van liefde voor het vak. Ze blinken uit. In hun werk én hun houding.

  Ontdek onze waarden

  Schitteren als poetshulp thuis of in een professionele omgeving, sprankelen als bediende of consulent? Glowi poetst het imago van de sector op. Met een loonpakket dat uitblinkt in de sector, een warme omgeving en een professioneel menselijke begeleiding. Met de kans om je ideale work-lifebalance samen te stellen en je sterktes uit te spelen.

  Waar wacht je op?

  Company Video
  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share