Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  We zijn ervan overtuigd dat de markt een grote nood heeft aan flexibele HR-oplossingen. Maar dat er ook nood is aan betere oplossingen.

  Zoek jij naar een nieuwe job? Neem zeker een kijkje op onze website. Hou zeker ook onze social media in de gaten voor de nieuwste vacatures in jou buurt!

  Daar gaan we voor. Zo simpel is het. Zorgen dat jij sneller, slimmer en beter aan de slag kunt dankzij eenvoudige oplossingen in werken en verlonen. Dat is Flexer!

  Noem ons dus gerust een challenger in de markt. Verwacht geen complexe processen, langdurige trajecten of wollige en oubollige communicatie. Neen, we zijn verfrissend rechtuit. We doen het. We doen het gewoon. En we doen het gewoon beter.

  Ben je zelf op zoek naar personeel? Als ervaren partner staan we met raad en daad aan je zijde, leveren we net die flexibele HR-oplossingen waar je nood aan hebt en helpen we je bij het managen van de flexibele schil aan medewerkers. Zowel nationaal als internationaal.

  In hoe we denken, communiceren en handelen. In hoe we jou helpen. Op vlak van Payrollen, flexibele Staffing én On Site Staffing. Ga dus gewoon Flexer!

  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share