Site logo
About the Company

Wij zijn DELTA
Wij zijn DELTA Fiber Nederland, de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. We zijn een telecomaanbieder met de ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie te voorzien. Daarom breiden we ons supersnelle netwerk uit met glasvezel in gebieden waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. Bouw jij mee aan onze ambitie?

Past DELTA Fiber bij jou?
Werken bij DELTA Fiber is niet alleen leuk, maar ook uitdagend! We hebben als organisatie de grote ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland te voorzien van razendsnel glasvezelinternet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie. Om deze ambitie waar te kunnen maken werken we dagelijks met ruim duizend collega’s aan onze doelen. Hoewel iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft, heeft iedere medewerker van DELTA Fiber de volgende competenties.

  • Razend doelgericht: bij een grote groeiambitie hoort doelgerichtheid! Bij ons razendsnelle netwerk en internet horen razend doelgerichte collega’s die elke dag hun mouwen opstropen om onze ambitie te realiseren!
  • Onbegrensd creatief: eigen initiatief en creatieve voorstellen. Als het helpt om onze resultaten te behalen en onze klanten beter te bedienen, krijg je de vrijheid om jouw ideeën uit te voeren.
  • Impact op resultaat: we zijn een groeiend bedrijf en willen flexibel en wendbaar blijven. We zijn praktisch ingesteld en willen dat iedere medewerker een positieve impact heeft op ons resultaat.
  • Gebundelde expertise: samenwerken brengt ons dichterbij het behalen van onze groeiambitie. Iedereen is expert op zijn vakgebied. Door jouw krachten te bundelen met die van je collega’s bereik je meer.
  • Verbonden met jouw klant: We willen zoveel mogelijk klanten via ons netwerk met elkaar verbinden. Jouw directe of indirecte betrokkenheid bij onze klanten zorgt voor een perfecte klantbeleving en -tevredenheid.
Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share