Site logo
Contact Us

Contact Company

  About the Company

  Bleckmann is een expert op het gebied van logistieke totaal oplossingen. We focussen op klanten in fashion, lifestyle producten en consumer electronics. Bleckmann is een multinational en heeft medewerkers van alle nationaliteiten in dienst.

  In alles wat we doen komen onze waarden, de 4 e’s van Bleckmann, terug: Entrepreneurship, expertise, engagement en excellence. Ze weerspiegelen het erfgoed van ons bedrijf, onze cultuur, waar we nu staan, alsook onze ambities voor de toekomst. Wij vind het belangrijk om deze waarden samen na te streven en te bouwen aan de toekomst.

  Bij Bleckmann zijn we vooruitstrevend en willen we continu onze processen verbeteren. Door optimaal te kijken naar deze processen en te onderzoeken hoe we slimmer zaken kunnen aanpakken worden we steeds efficiënter. Om dat te zijn is ook de nodige flexibiliteit nodig. We omarmen innovaties om efficiënter te kunnen werken en we verduurzamen. Door innovaties toe te passen hebben wij heel wat stappen intern en bij klanten kunnen zetten. We deliver on the promesses of our customers!

  Company Video
  Print Company
  Company Overview
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Sign in

  Sign Up

  Forgotten Password

  Share