Site logo
About the Company

Bij Aquafin verbinden we mensen met mensen met water met technologie. Wij blijven verandering voor en werken aan een leefomgeving in harmonie met water. Dat doen we vanuit waterzuivering en riolering, maar ook vanuit innovatie en energietransitie.

Maak mee de toekomst

Aquafin staat in voor de financiering, bouw, optimalisatie en beheer van de Vlaamse infrastructuur voor rioolwaterzuivering. Er is geen andere organisatie zoals wij: onze opdracht is uniek, wij ook. Wij zijn de enige speler die op deze manier en op deze schaal aan waterzuivering – en meer – in Vlaanderen doet. Dat doen we op steeds meer innovatieve manieren, terwijl we nieuwe services en dienstverleningen exploreren.

Steden en gemeenten kunnen ook bij Aquafin terecht, voor het beheer van de gemeentelijke rioleringsinfrastructuur. We geven hen ook advies voor een klimaatrobuuste inrichting van de openbare ruimte.

In elke functie maak je dagelijks een positieve impact op maatschappij en milieu. Heb je zin in een stevige uitdaging? Die vind je vast ook bij ons. De watersector is voortdurend in beweging en gaat op zoek naar nieuwe samenwerkingen, technieken en technologieën.

buitengewoon vóór talent

bij ons:

maak jij je eigen weg
krijg je de ruimte om je voelsprieten te gebruiken
kan je jezelf ontplooien in en sterk netwerk

Company Video
Print Company
Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Share